Bedrijfsinformatie

Geachte ondernemer,  

Het is zover, om precies te zijn vanaf 1 maart 2007, heeft verbouwing & Renovatie, onderdeel van Verstandigverbouwen.nl, haar deuren geopend op de digitale snelweg!

De enthousiaste medewerkers van Verbouwing & Renovatie hebben de afgelopen maanden achter de schermen vele bedrijven en consumenten benaderd en geïnterviewd. Tijdens dit vooronderzoek is volledig geïnventariseerd waar de behoefte van de consument ligt ten aanzien van vakbedrijven, vakmensen en gespecialiseerd personeel. Tevens is onderzocht in welke fase de consument op zoek gaat naar een ervaren en gespecialiseerde vakman.  

Uit het gehouden onderzoek is gebleken dat vooral het direct beschikbaar zijn van vakpersoneel nodig wordt gemist. Ook het aanbod van goed en kundig personeel wordt als karig ervaren. Tot slot zijn de lange wachttijden, levertijden en het op hun beurt moeten wachten van de consument als zeer hinderlijk ervaren. 

Bij de consument ligt de behoefte direct een ervaren vakman in te kunnen schakelen. Deze vakman dient bekwaam, ervaren, deskundig en vooral service gericht te werken. Met andere woorden; “u zit met een probleem, wij komen direct om dit op te lossen”.

Verbouwing & Renovatie heeft hierin haar kansen gezien. Door de medewerkers binnen Verbouwing & Renovatie zijn diverse bedrijven binnen een groot aantal vakgebieden benaderd om deel te nemen binnen de organisatie. Veel van deze bedrijven hebben wij reeds mogen verwelkomen als partners.  

Hoe kunt u deelnemen en kans maken op een aanzienlijke omzetverhoging van uw bedrijf?

 Simpel, door u in te schrijven bij Verbouwing & Renovatie 

Wat zijn de spelregels? 

De bedrijven die zich bij Verbouwing & Renovatie inschrijven dienen zich te houden aan de spelregels van Verbouwing & Renovatie Deze spelregels zijn simpel;

- binnen 24 uur zorgt u dat de aangevraagde offerte bij de klant ligt.

 

Waar liggen uw voordelen als bedrijf? 

Uw voordelen liggen voornamelijk in uitbreiding van uw opdrachten, extra winstmogelijkheden, naamsbekendheid en extra mogelijkheden voor het aanbieden van uw aanbiedingen, producten en overige diensten. Elke maand zullen wij één bedrijf in onze nieuwsbrief in de spotlight zetten.

 

Hoe is de procedure? 

Indien een consument of bedrijf via onze site een offerte aanvraagt, wordt er door de medewerkers van Verbouwing & Renovatie een offerte opgemaakt op basis van de standaard bedragen waarmee wij werken. Vervolgens wordt deze offerte per mail naar de consument of het bedrijf verstuurd. Indien door de consument of het bedrijf ons vervolgens akkoord wordt gegeven, wordt de offerte doorgestuurd naar het partnerbedrijf in de betreffende regio, of, indien geen partnerbedrijf in deze regio aanwezig is, naar een naastgelegen partnerbedrijf. Het partnerbedrijf wat de offerte ontvangt zal voor verdere afhandeling moeten zorgdragen.

 

Wat zijn de kosten voor u als bedrijf? 

Voor de aangesloten partnerbedrijven wordt door Verbouwing & Renovatie éénmalig €.50,00 administratiekosten in rekening gebracht. Vervolgens wordt van elke doorgestuurde akkoord verklaarde offerte een standaard percentage van 5% van het totale factuurbedrag in rekening gebracht. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

 

Hoe kunt u zich aanmelden als bedrijf? 

 

Eenvoudig! Indien u zich aan wenst te melden, dient u op deze link te klikken waardoor u automatisch een inschrijfformulier krijgt aangeboden. Dit formulier dient u in te vullen en te verzenden. Na ontvangst van uw inschrijfformulier en uw betaling, ad €.50,00, wordt u toegevoegd aan ons bestand. Mocht er, door welke reden dan ook, binnen één jaar geen aanvraag naar u toe worden gestuurd, dan wordt door Verbouwing & Renovatie u 50% van de betaalde administratiekosten retour gezonden. 

Namens Verbouwing & Renovatie hopen wij u enthousiast te hebben gemaakt voor onze site.

Mocht u naar aanleiding van deze mailing nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor eventuele advertenties op onze site kunt u contact met ons opnemen. 

Wij hopen op een langdurige samenwerking met u.

 

Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd, 

Met vriendelijke groet,

Medewerkers en directie van Verbouwing & Renovatie

 

 

AANMELDING BEDRIJF

Verbouwing & Renovatie
Wie zijn wij?
Offerte
Contact
Inspectie & Taxatie
Stormschade
Houtenvloer en onderhoud
Airconditioning onderhoud
Slopen oude woning

Maak elke maand kans op een gratis cheque van €.2500,00 of €.1000,00

 

 

Bent u als bedrijf gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties en wenst u zich bij ons aan te melden,

klikt u dan op deze link.