Wie zijn wij

 

Wie zijn wij?:

 

Wie zijn wij? Wij zijn een groep bouwspecialisten die de koppen bij elkaar hebben gestoken. Onze groep specialisten bestaat uit bouwspecialisten, interieurspecialisten, taxateurs en experts op het gebied van schade, inventarissen en opstallen. Door een jarenlange samenwerking in het veld is uiteindelijk het idee gekomen om onze specialisaties te koppelen en deze aan te bieden aan het grote publiek. Al onze specialisten hebben hun sporen in hun vakgebeid inmiddels al ruimschoots verdiend.

 

Onze doelstelling:

 

Simpel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij geven transparant advies en proberen voor de klant het beste te bereiken wat binnen onze mogelijkheden ligt. Wij werken met landelijk vastgestelde prijzen. Het maakt dus niet uit of er een aannemer uit het westen voor het zuiden wordt ingeschakeld, of andersom. Wij kennen geen voorrijkosten, proberen alles door een van onze projectleiders ter plaatse u volledig uit te leggen en nemen met minder dan het beste geen genoegen.

 

Met wie werken wij samen:

 

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven die eveneens hun sporen op de markt al ruimschoots hebben verdiend. Deze veelal grote landelijk werkende bedrijven werken voornamelijk voor grote verzekeringsmaatschappijen, expertiseburo's, makelaars en grote woningstichtingen. Het klappen van de zweep is hen in deze niet vreemd te noemen. Voor projecten zoals het volledig opnieuw bouwen van een woning, het plaatsen van een uitbouw of opbouw en het volledig renoveren of verbouwen van een winkel of kantoorgebouw draaien wij onze vingers niet meer om. Kortom, ook hierin is alleen het beste goed genoeg!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen:

 

In één woord te noemen; alles! Binnen een verbouwing of renovatie kunnen wij voor u van het ontwerpen van een tekening tot en met het volledig managen van het bouwproject alles verzorgen. Onze grafische afdeling kan u helpen bij het ontwerpen van de exacte bouwtekening, onze bouwkundigen kunnen u bijstaan bij het uitvoeren van de werkzaamheden en onze taxateurs kunnen het bouwproject nadien taxeren of waarderen. Of het nou gaat om een wand schilderwerk of om een complete renovatie van uw woning, Verbouwingenrenovatie.nl kan op al uw vragen antwoord geven.

 

                                               Vraag het aan mij!

 

Verbouwing & Renovatie
Wie zijn wij?
Offerte
Contact
Inspectie & Taxatie
Stormschade
Houtenvloer en onderhoud
Airconditioning onderhoud
Slopen oude woning

Maak elke maand kans op een gratis cheque van €.2500,00 of €.1000,00

 

 

Bent u als bedrijf gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties en wenst u zich bij ons aan te melden,

klikt u dan op deze link.